Kategoriler
Rüya Tabirleri

Rüyada Deve Kuşu Görmek

Çoğu zaman rüyalarımızda farklı simgeler, hayvanlar, kişiler, objeler görürüz. Gördüğümüz tüm bu nesneler aslında farklı anlamlara sahiptir. Bu sebeple uyandığımızda ilk yaptığımız iş bizi etkileyen rüyaların anlamlarını araştırmaktır. Peki, Rüyada deve kuşu görmek ne demek? Uçan büyük deve kuşları görmek ne demek? Sizin için detaylarıyla derledik.

Evinde deve kuşu olduğunu gören bir kimsenin yaşam ömrünün uzayacağına işaret edilir. Rüyada deve kuşunun üzerine bindiğini gören kişiler için ise haram malın elde edileceğine yahut bir çöle yolculuk yapacağına delalettir. Rüyada deve kuşunu yüklendiğini gören rüya sahibi için ise bir hataya düşeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Deve Kuşu Görmek 

Rüyada deve kuşu görmek birçok şekilde yorumlanabilmektedir. Deve kuşu görmek, kimi zaman eşlere yani karı – kocaya ya da anne ile babaya yorulmaktadır. Rüyada görülmüş olan deve kuşu, bazen kötü huylu (kıskanç mizaçlı) bir kadına işaret eder. Rüyada deve kuşu gören kişinin istirahate ihtiyacı olduğu şeklinde ifade edilir.

Bazı rüya yorumcuları ise, rüyada deve kuşu görmenin anlamını rüyayı gören kişinin ömrünün uzun olacağı şeklinde yorumlamaktadır. Kimi yorumcular ise, deve kuşunun sağır bir hayvan olduğunu ve bu nedenle duyma engelli bir kimseyi işaret etmişlerdir. Aynı zamanda bir erkeğin genç bir kadınla evleneceğini ifade edilmiştir. 

Rüyada Uçan Büyük Deve Kuşları Görmek

Rüyayı gören kişinin herhangi bir nedenle çok büyük sıkıntılar ile uğraşacağına, çekilen sıkıntılar sonucu rahata ereceğine, yıpranacağına, üzüleceğine, sakin ve huzurlu bir hayata, zenginliğinin ve rızkının garanti olacağına işaret edilir. Rüya sahibi bir kadınsa, sıkıntılı zamanlar yaşayan kocasına destek olacağına, bu durumlardan kendisinin de kırılabileceğine, proje ve çalışmalarının takdir edileceğine ve bu sayede de hem kazancının hem de makamının artacağına işaret etmektedir. 

Rüyada uçan deve kuşu görülmesi, sıkıntılarla ilgili çözümlere ulaşılacağına, hasta olan kişinin şifa bulacağına, bedenen ve ruhen yenileneceğine, maddi sıkıntılarının kimseden destek almadan ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin kuyusunu kazan ve her gün karşılaştığı kişilerin galip çıkacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Deve Kuşu Tüyü Görmek 

Rüyada deve kuşu tüyü gören rüya sahibinin hayatta geçim derdine düşmeyeceğine, zaman geçtikçe işlerinin daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir. Rüya sahibinin rahat edeceğine, kendisini mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine delalet eder. Huzursuzluğa sebep olan kişilerin haneden uzaklaştırılacağını ifade etmektedir. 

Rüyada Deve Kuşundan Kaçmak

Mevcut olan hastalıkların kısa zamanda şifa bulacağına, rakiplerine fark atıp onları geride bırakacağına, mal varlığını arttıracağına, maddi kazancının çoğalacağına alamet eder. 

Rüyada Deve Kuşu Eti Yemek

Rüya sahibinin birçok ortaklık kuracağına, mutlu haberler alacağına, etrafında bulunan insanlardan hiçbir destek alamayacağı için elindeki malları elden çıkaracağına işaret etmektedir. Rüya sahibinin uzun zamandan beri beklediği yardımları bir türlü alamayacağına ve bu sebeple zorlanacağına işarettir. 

FARKLI BİR RÜYA YORUMCUSUNA GÖRE;

Rüyasında deve kuşu görmek, değişik şekillerde yorumlanır. Deve kuşu görmek, bazen eşlere (karı-kocaya) yorulur. Rüyada görülen deve kuşu, bazen kıskanç mizaçlı (çirkin huylu) bir kadınla veya kadına işarettir. Rüyasında deve kuşu görmek, biraz istirahate ihtiyacını­zın olduğuna işaret ile tabir olunur. Bazı yorumculara göre deve kuşu görmek, ömrünün uzun olacağına işarettir, şeklinde yorumlanır. Rüyasında deve kuşu yumurtası görmek, rüyayı gören kim­senin kız evladı olacağına işarettir. Rüyada deve kuşu yumurtasına rastlamak, bir kadınla karşılaşmaya işârettir. Rüyasında deve kuşu yavrusu görmek, erkek evladı olaca­ğına işarettir şeklinde yorumlanır. Rüyada evinde bir deve kuşu olduğunu görmek, uzun ömür ile tabir olunur. Bazı kere de rüyada deve kuşu görmek, nîmete işâret eder. Rüyada deve kuşuna bindiğini görmek, haram mal elde etmeye yahut çöl olan bir yere yolculuk yapmaya işâret eder. Rüyada bir deve kuşuna binip onunla uç­tuğunu ve tekrar yere indiğini görmek, sefere gidip selâmetle geri dönmeye işârettir. Yine bir kimsenin rüyada deve kuşunu ar­kasına yüklediğini görmesi, ayağına gelecek kısmet ile tabir edilir. Deve kuşunun kanatlarına sahip olduğunu gömek, bir adamdan mal elde etmeye işâret eder. Rüyada bir deve kuşu bulduğunu veya al­dığını yahut deve kuşuna sahip olduğunu görmek, ihsan sahibi bir kadına işâret eder. Devekuşu, sağır bir hayvan olduğu için sa­ğır ve söz dinlemeyen kimseye de işâret eder. Deve kuşunu kesmek, bir kadına sahip ol­maya işâret eder. Devlet adamlarından gelen deve kuşu, ehli için hakim tayin edilmeye, ehli değilse devlet görevine işârettir. Deve kuşunun kanatları, dünyalığa işâret eder.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version