Kategoriler
Rüya Tabirleri

Rüyada Maya Görmek

Rüyasında hamur mayası görmek, işlerinizin sürünce­mede kalacağına, işlerinizin yürümediğine, şayet evlenme işiniz varsa onun da kaldığına, evlenmenizin suya düştüğüne (olmayacağına) işarettir. Rüyanızda hamur mayaladığınızı görmek, yeni bir işe başlayacağınıza, yeni ve hayırlı bir işin temelini atmak üzere ol­duğunuza işaret olarak yorumlanır.

Farklı Bir Yorumcuya Göre:

Rüyada Maya Görmek Ne Demek?

 Rüyada maya görmek hem iyi hem de kötü yorumlanabilen bir rüya olarak karşımıza çıkar. Rüyayı gören kişi çok zengin ve lüks bir hayat sürer olarak yorumlanır. Rüya sahibinin her istekleri olacak ve dünya nimetlerinin de hepsinden faydalanma imkanı bulacaktır. Rüya tabircilerine göre rüyada maya görmek kişinin huzurunun kaçacağına ve sağlığını kaybedeceğine de yorulabilir.

 Rüyasında maya gören kişiler evliyse hayırlı bir evlat sahibi olabilir. Bekar kimse rüyasında maya görürse bu hayırlı bir kısmet ve evlilik olarak yorumlanabilir. Rüyasında maya gören kişiler bol kazanç sağlayacak işlerinde de daha yüksek mevkilere gelecektir. Özellikle bu kişilerin kariyerlerine daha fazla önem vermeleri de gerekir.

 Mayalı Hamur Yediğini Görmek

 Rüyada mayalı hamur yediğini gören kişiler başarılı bir işlerinden ya da girişimlerinden sonra varlık sahibi olacak demektir. Rüyasında mayalı hamur yiyen kişiler zengin olacak ve maddi açıdan rahat bir hayat geçirecek şeklinde yorumlanır. Eğer borcunuz ya da ödemeleriniz varsa bunları rahat bir şekilde hallederek uzun süre huzurlu olacaksınız demektir.

 Rüyanızda mayalı hamur yediğinizi görürseniz bunun anlamı başarılı olmak demektir. Aklınızda yapmak istedikleriniz varsa bunları yapacak gücü bulacak ve kalkıştığınız işte de başarılı olacaksınız. Bu durum iş hayatında, özel hayat ve aile hayatında da olumlu gelişmeler anlamındadır. Rüyasında mayalı hamur yediğini gören kişiler hayatlarının her alanında başarılı olacaktır. 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version